Nou catàleg 2012/13
Un servei global
Equips d'impressió
Les millors marques
Màxima comoditat
Catàleg Maieroffice 2012/13
Catàleg Maieroffice 2012/13
Diferent, original, directe i proper com nosaltres. O pot ser t'esperaves el típic catàleg de 200 planes carregades de fotos i textos?
Maier és el teu projecte a mida
A maieroffice ens encarreguem de tot. Plantegem el teu projecte, fem la distribució, sumministrem el mobiliari i l'instal·lem.
Maier és imprimir
Maier és imprimir
A maieroffice t'oferim una solució global a mida en sistemes d'impressió i gestió documental per a la teva empresa.
Maier és qualitat
A maieroffice només treballem amb les millors marques nacionals i internacionals.
Maier és comoditat
Maier és comoditat
A maieroffice creem entons de treball còmodes per augmentar el rendiment i treballar millor.

Intercell®, el terra tècnic modular d’ InterfaceFLOR

Solució als problemes del cablejat en els actuals i futurs llocs de treball.

Intercell® és el terra tècnic modular d’ InterfaceFLOR que resol amb eficàcia els problemes del cablejat en els actuals i futurs llocs de treball. Està dissenyat per allotjar i amagar tot els sistema necessari de cablejat per a l’oficina electrònica actual, Intercell® optimitza  l’espai d’una manera fàcil i sòlida. Intercell® porta energia, dades i veu, exactament fins a la ubicació desitjada. També suporta terra radiant o calefacció central i sistemes de neteja per aspiració, sempre a través del terra.

bizhub C224

Les Noves konica Minolta

bizhub C224, C284 y C364: Millors que les millors

La nova pantalla de 9" multi toc color ofereix quasi el mateix ús que els smartphones. Sigui més eficient preparant petits treballs i els més complicats de copiat, impressió, escaneig i fax, adaptant el panell de la MFP i el driver d'impressió a les necessitats de l'usuari, processador més ràpid i eficaç. Estalvii amb la inversió i en el suport amb les noves tecnologies ecològiques que redueixen el consum energètic i l'impacte mediambiental.

Gestió d'equips d'impressió

Oblida’t de llegir comptadors i demanar-nos més tòner.

Ara a Maieroffice ho sabrem tot del teu equip d’impressió.

Amb la instal·lació del nostre nou software de gestió integral d’equips d’impressió monitoritzem en temps real la lectura de comptadors i nivells de tòner dels teus equips d’impressió. A més, podrem solucionar incidències informàtiques remotament i ens podràs avisar d’una avaria a qualsevol hora sense cap cost telefònic. Tot molt fàcil, còmode, amb la màxima seguretat i confidencialitat de sempre. Perquè no deixis d’imprimir.

Són molt bons

Ronan and Erwan Bouroullec, born 1971 and 1976, respectively, in Quimper, France, studied at the École Nationale des Arts Décoratifs in Paris and at the École des Beaux-Arts in Cergy-Pontoise.. + info

Sir Norman Robert Foster, Baró Foster de Thames Bank (Manchester, Regne Unit 1 de juny de 1935) és un arquitecte britànic, un dels arquitectes contemporanis amb major renom i reconeixement internac.. + info

Ens agrada

Burro català

El Burro Català

La gent que que ens ensenya i ens recorda els costums i la historia de la nostra terra.

Les ànimes del Purgatori

Les ànimes del Purgatori

Una colla d'Aiguafreda i Sant Martí de Centelles organitzen una de les millors curses nocturnes de Catalunya i netejen i desbrossen els antics camins coberts de matolls i brossa. Gràcies!.

Metges Sense Fronteres

L’any 1971, un petit grup de metges i periodistes funda Metges Sense Fronteres a París.

No ens agrada

La gent que embruta els boscos

Però, hi ha a algú que li agradi?

Seguiment de projecte